Home
стапи во контакт
Мерки на претпазливост што ги преземаме поради коронавирусот

Поради избувнувањето на епидемијата на коронавирусот (COVID-19), преземаме превентивни мерки за да ја заштитиме благосостојбата на нашите вработени во сервисната, услужната и дистрибутивната мрежа. Како резултат на тоа:

  • Нашите претставници во контакт-центарот ви помагаат од нивните домови. Може да забележите дека времињата на чекање за одговор се подолги, понекогаш да забележите појава на шум во заднина или послаб квалитет на повикот
  • Ако побарате или имате потреба од поправка на производот, имајте предвид дека тоа може да се одрази и врз работата на локалните овластени сервисни центри и поврзаната логистика

Во меѓувреме, сѐ уште може да контактирате со нас преку е-пошта или да ја прелистате веб-локацијата за поддршка за да најдете решенија за проблемите со уредот.

Ви благодариме за разбирањето и ве охрабруваме да бидете безбедни во текот на турбулентниот период.

+38923290707
Работно време:
Од понеделник до петок: 09:00 - 17:00

 

Разговор со нас

All our agents are helping customers or chat is currently closed. Check our hours of operation below and try again later.

Испратете ни го вашето прашање:

Помогнете ни да ве услужиме подобро - кажете ни нешто повеќе зошто контактирате со нас, така што ќе можеме да бидеме поефикасни во давањето на поддршката што ви е потребна.

Полињата означени со * се задолжителни

 - 

Ваши податоци за контакт

Пополнете ги вашите лични податоци така што ќе можеме да контактираме со вас.


Дали сакате да добивате реклами во иднина?