Исчистете ги приклучоците на далечинскиот управувач

Дали случајно седнавте на далечинскиот управувач или ви падна на подот? Ако има видливи знаци за оштетување или ако не може да комуницирате со телевизорот преку далечинскиот управувач, ви предлагаме да купите замена од нашиот препорачан снабдувач со резервни делови, EET Europarts