Први чекори кон поправка на производот

Поради сѐ поголемиот замав што го зема коронавирусот (Covid-19), во моментов преземаме повеќе мерки на претпазливост за да ја заштитиме благосостојбата на нашите вработени во сервисната, услужната и дистрибутивната мрежа. 

Некои од нашите сервисни центри може да бидат затворени или да работат со помал капацитет. Како резултат на тоа, можно е да не можеме да го обработиме вашето барање за поправка во согласност со нашите стандардни нивоа на сервисирање. Препорачуваме да контактирате со локалниот овластен сервисен центар за да ја проверите достапноста во моментот и опциите за сервисирање. 

Го цениме вашето разбирање и ви посакуваме добро здравје во текот на овој период на неизвесност.

Ајде да извршиме дијагностика на производот

Резервни делови
Резервни делови
Гаранција и друго
Гаранција и друго
Најдете сервисен центар
Најдете сервисен центар
Закажете ја поправката
Закажете ја поправката
Подгответе се за вашата поправка
Подгответе се за вашата поправка
Sony Professional
Sony Professional